LSXgarasjen.no

LSXgarasjen.no åpnet september 2018 med formål å tilby de beste mekkeproduktene fra markedets beste merkevarer til priser som er blant de beste på markedet. Med over 25 års erfaring fra bilbransjen og over 30 års erfaring med bil som hobby har vi god kompetanse på bil.  I tillegg har vi opparbeidet oss en tung kompetanse på Chevrolet LS baserte motorer gjennom mange år i motorsport og ved hva som fungerer og ikke. Våre produkter er gjennomprøvd, og vi kan dokumentere at produktene holder mål og takler harde påkjenninger. Med lager sentralt på Østlandet, kan vi raskt levere våre produkter hjem til deg. Vi etterstreber å ha det meste på lager til enhver tid, men det kan forekomme forsinkelser fra produsent, slik at noen ordre kan ta noe lenger tid. Men alle ordre som kommer inn før kl 11.00 på en virkedag, vil bli behandlet og sendt samme dag. Ordre som kommer inn etter 11.00, vil bli behandlet fortløpende og sendt neste virkedag.

Vår kompetanse strekker seg langt lenger en produktene, og vi har derfor valgt å åpne opp for noen etterspurte tjenester. Du kan lese mer om våre tjenester her.


Våre priser

Vi er opptatt av at du som kunde skal gjøre gode kjøp. Derfor har vi alle våre produkter tilgjengelig via Prisjakt.no, slik at du skal kunne se at våre priser tåler sammenligning. Skulle du mot formodning finne produktet til en bedre pris et annet sted, så send oss en melding, og vi vil se om det er mulig for oss å matche prisen.


Bruk av våre produkter

Vårt sortiment strekker seg over en stor bredde og en del produkter benyttes til modifisering av bilens motor og drivverk. Våre produkter er beregent på motorsport, selv om de passer på "normale" gatebiler. Vi tar på ingen måte ansvar for feilaktig bruk av produkter kjøpt i denne nettbutikken. Har du spørsmål om bruksområdene til våre produkter, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for videre veiledning.


eTail Handel as

Selskapet som står bak LSXgarasjen.no har norske eiere og drives fra Oslo. Vi har tro på at kortest mulig vei mellom våre produkter og deg som kunde, er et kriterie for at du skal få best mulig opplevelse av å handle hos oss. Vi som jobber i eTail Handel, har jobbet med denne type produkter siden 1996. Vi er dermed rustet til å gi deg kvalifisert og god kjøpshjelp, når du skal finne produktene som passer dine behov og din bil. Skulle du ha noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt.

Har du en kjent merkevare eller spennende produkter du gjerne vil ha solgt?

eTail Handel er alltid åpne for spennende produkter og konsepter. Send oss gjerne en epost eller ring oss, så er det godt mulig vi har et konsept hvor dine produkter passer inn. Les mer om eTail Handel her


-